Skip to main content

Posts

Featured

Hidup lagi

Hi
Errr hihihi awkward rasa macam nak jumpa mak mertua pulak bila nak naip blog yang dah lama tinggal ni. Lama nokharom aku rasa. Dulu semua benda berupdate walaupun takdak sapa pun baca, alih alih aku sendiri je yang scroll blog. Teheheh
Sekarang aku tengah sibuk nak final exam. Cehh sibuk tang mana la sangat. Kalau dah nama fiza tu memang terkanal la dengan dia punya chill walaupun nota tak berusik lansung. Malam sebelum exam barula menggelepar nak baca sambil moody sebab orang lain dah khatam segala isi ilmu kat dunia ni kecuali aku. Todia
Puasa life? Haha macam ni lah kalau puasa kat tempat orang. Kengkadang masak sendiri kengkadang rasa kaya sikit beli je. Tapi tak syok sebab nak fikir exam lagi. Terangguk angguk jugak la sambil menaip ni sebab dengar lagu Ayumi Hamasaki. Dulu ingat tak lagu Trauma, Ayu punya lagu? Femes baiii siap ada tarian para para apemende ntah hahaha
K skip pasal Ayumi Hamasaki jap walaupun cerita pasal dia pekak tu aku tak habis canang lagi. Sedihh bai
Hmm…

Latest Posts

Sekarang lain.

Kekal Mati

Aku tak kisah.

Racial problem : Kenapa aku sensitif.

Queen of the world.

Kepelbagaian.

Open Darbian 2014.

The eyes of my father.

Hidup baru.

O week.