nothing seems to change

    heyya.

    tadi baru balik dari hostel. patutnya dah balik dah, tapi demi nak teman kawan-kawan aku yang lemah semangat a.k.a penakut tuu, pasal diorang ada paper seni hari ni. so kenalah tidur sana sambil ajar-ajar melukis sikit-sikit.

    last je paper bio semalam, terus rasa macam nak masuk wad. celaka betul soalan. k, malas nak cakap panjang pasal tu, jadi migrain aku. oke, aku and my classmate tangkap gambar. nah, tengok :

( put your own caption )

    HAHA. biasalah, budak sekolah ;) 

3 comments:

  1. bestnya paper seni...tulah satu2nya paper paling terer akak leh buat..kuang3

    ReplyDelete
  2. wahhh... dh habis ek exam ^_^. boleh enjoy!

    ReplyDelete
  3. CintaZulaikha : HAHA. akak ni, yeke? tapi sy tak ambik pun paper ni. cuma ajar member je sikit2. ilmu yang ada perlu dicurahkan. haha.

    k.h.a.l.i.l.a : nama kita cam sme kan? HAHA. best tu mmg best, tapi risau jugak pasal result ni. tak bolehla enjoy sangat :)

    ReplyDelete